bubuparty.ro Webutation
Viziteaza magazinul Bubuparty.ro pe ShopMania

Termeni si conditii


BubuParty este un magazin online ce comercializeaza articole de petrecere, articole tematice, decoratiuni pentru petreceri copii, articole pentru masa copiilor, jucarii si accesorii pentru copii.

Ne dorim ca utilizatorii nostri sa fie 100% satisfacuti de produsele si serviciile noastre.

Termenii si conditiile detaliate mai jos te vor ajuta sa intelegi nivelul de calitate (al produselor si serviciilor) la care sa te astepti din partea BubuParty.

Prin plasarea unei comenzi pe siteul nostru inseamna ca ai citit si acceptat urmatorii termeni si conditii.


Utilizarea siteului

Toate informatiile prezentate pe siteul nostru, BubuParty.ro sunt cu drept de autor. Aici includem: informatiile referitoare la produse, descrierea produselor si serviciilor, pozele si denumirile sunt proprietate intelectuala / industriala a Bubuparty.ro si a partenerilor colaboratori.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus in scopuri comerciale fara acordul nostru.

Orice intentie de a copia, reproduce sau utiliza informatiile prezentate pe site, partial sau total trebuie adusa la cunostinta BubuParty in scris pe mail la info@bubuparty.ro sau telefonic la numarul afisat la sectiunea contact. 

Pentru achizitia online a produselor si serviciilor noastre este necesar sa creezi un cont. Siteul BubuParty garanteaza confidentialitatea informatiilor; vom folosi datele personale numai pentru buna desfasurare a procesului de achizitie.


Returnarea produselor

Noi, Bubu Party vrem sa fii multumit (in calitate de client) de orice produs sau serviciu achizitionat de la noi. In cazul in care nu esti pe deplin satisfacut de alegerea facuta, te rugam sa-l returnezi in ambalajul initial, sigilat (acolo unde este cazul), intact si in numar complet. Ne trebuie si datele tale (nume, numar comanda sau alte date pentru identificarea comenzii) si cererea ta de returnare sau schimbare a produselor.

Pentru mai multe detalii te rugam sa consulti Garantia 100%.


Informatii privind securitatea baloanelor / jucariilor

Toate jucariile pe care le gasesti in catalogul nostru online sunt in conformitate cu Reglementarile Europene privind Securitatea Jucariilor si poarta marca CE si recomandarile pentru varsta copilului.

Baloanele trebuie umflate de catre un adult sau sub supravegherea unui adult. Copii sub 8 ani trebuie supravegheati de catre un adult cat timp se joaca cu baloanele.

Atentie: Jucariile si baloanele nu sunt recomandate copiilor sub 3 ani, exceptie facand produsele special destinate acestora.


Livrarea produselor

In mod obisnuit livrarea produselor dureaza intre 1 si 5 zile de la confirmarea telefonica sau prin email a comenzii. In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, termenul de livrare va fi comunicat telefonic.

Magazinul online BubuParty nu poate fi raspunzator de pierderea, deteriorarea si / sau intarzierea produselor cauzate de forta majora sau interventia unei terte parti.

Ne rezervam dreptul de a refuza comanda in cazul in care produsele nu mai sunt pe stoc la furnizor sau in cazul in care atitudinea sau limbajul clientilor nu este adecvat/a.


Descrierea produselor

Depunem toate eforturile pentru a prezenta si descrie produsele noastre cat mai aproape de realitate; exista insa cazuri rare in care produsul final sa difere usor fata de produsul prezentat.

Aceste diferente sunt legate de cele mai multe ori de diferentele de culoare/ nuante. Tineti cont ca aceste diferente pot aparea din urmatoarele motive: setarea diferita a contrastului / culorilor monitoarelor, diferente de culoare date de tipurile monitoarelor (CRT, LCD,  LED) sau alte motive independente de noi.

Varianta completa a termenilor si conditiilor de utilizare a siteului BubuParty o poti gasi aici.