Despre noi

Atunci cand esti parinte si vrei sa organizezi o petrecere deosebita pentru copilul tau, iti dai seama de stresul si dificultatile pe care le intampini, incercand sa imbini (echilibrat) viata de familie cu serviciul pe care il ai.

Uita de drumurile lungi dupa diverse articole pentru petrecere. Intra pe Bubuparty.ro si gasesti tot ce ai nevoie pentru o petrecere fabuloasa.

Despre BubuParty

Bubu Party este o afacere de familie, specializata pe domeniul articolelor de petrecere. Selectam cele mai frumoase articole de petrecere cu cele mai cunoscute personaje la cele mai convenabile preturi.

Asa ca lasa-ne pe noi sa facem munca grea in locul tau si vei economisi timp si bani. Timp pentru ca la noi gasesti toate produsele necesare unei petreceri pentru copii si bani pentru ca produsele sunt la cele mai bune preturi.

Ne straduim permanent sa ne imbunatatim serviciile si produsele pentru ca vrem sa fim siguri ca experienta ta alaturi de noi va fi una placuta; si ne vei alege ori de cate ori vei organiza o petrecere alaturi de familie si prieteni.

 

Pretuieste momentele alaturi de familia ta si bucura-te de o petrecere reusita!

 

Cu drag,

Bubuparty

Poza-despre-noi-bubuparty


  
  
  

Teme petreceri

  


  

Marturiile clientilor

 

Va multumesc pentru produse! Sunt foarte frumoase, iar copilul este foarte incantat. Succes in continuare!

Claudia D.

Vezi mai multe marturii