bubuparty.ro Webutation
Viziteaza magazinul Bubuparty.ro pe ShopMania

Cum cumpar

Selectarea produselor dorite

Daca ai gasit un produs pe care vrei sa-l achizitionezi, apasa pe butonul Adauga in cos. Vei fi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde poti sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasa butonul Continua cumparaturile.


Informatii pentru expediere 

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul Trimite comanda. Dacaesti client nou, trebuie sa creezi mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina, dupa care vei putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectezi optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introdu informatiile dorite. 


Finalizarea comenzii 

Pentru a plasa comanda, selecteaza metoda de plata pe care o preferi. Poti folosi campul Comentarii comanda pentru informatii suplimentare sau pentru introducerea unui cod promotional. Apasa butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator, cand selectezi metoda de livrare si vei vedea si costurile de transport.

Confirmarea comenzii

Toate comenzile sunt confirmate telefonic sau prin mail de catre unul dintre operatorii BubuParty. Timpul de livrare prezentat pe site incepe din momentul confirmarii comenzii.